Logo vechtstroom.nl


Mr. Hotdog, één van de karakters uit de nieuwe voorstelling 'Woef' van theater KamaK die te zien is in Stichtse Vecht.
Mr. Hotdog, één van de karakters uit de nieuwe voorstelling 'Woef' van theater KamaK die te zien is in Stichtse Vecht. (Foto: KamaK)

Uittip: Theater KamaK komt naar Stichtse Vecht

  Cultuur

De koffers zijn gepakt, de kostuums hangen klaar en de acteurs hebben er zin in. De jaarlijkse tournee van Theater KamaK, de Twentse Theatergroep voor acteurs met een verstandelijke beperking, staat weer voor de deur! En die begint in Stichtse Vecht met try-outs.

STICHTSE VECHT - De afgelopen tien jaar heeft KamaK haar voorstelling 'Hare Majestoot' in alle hoeken van het land gespeeld. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuwe buitenvoorstelling die eind juni op try-out tournee naar Stichtse Vecht gaat.

'Woef' is een voorstelling waarin thema´s als afscheid en jaloezie aan bod komen, gespeeld door extreme rolfiguren die elkaars tegenpolen zijn, zowel in spel als in vormgeving. Elk jaar trekken trotse hondenbezitters naar de grote hondenshow 'Woef'. De gedoodverfde winnaar staat op het punt zijn hoofdprijs op te eisen, maar dan neemt het lot een volledig andere wending.

"Mijn droom komt uit, dit is mijn eerste tournee, super leuk!" zegt Lynn Snijders, actrice van KamaK. Emmy Hassing, die al een aantal jaren meedraait: "Tournee is eigenlijk niet echt vakantie, gewoon hard werken hoor, maar wel heel erg leuk!"

De voorstellingen

Dinsdag 27 juni:

16:00 uur 'Woef' bij Zwembad de Meent in Breukelen tijdens de zwemvierdaagse
- 19:00 uur: presentatie 'Woef' ter inleiding van de raadsvergadering in Breukelen

Zaterdag 1 juli:

- 14:45 uur Presentatie 'Woef' als opening/inloop en om 15:30 uur 'Woef' tijdens de opening van Atelier Buitengewoon in Breukelen (besloten)

Zondag 2 juli:

- 'ParkPodium Boom en Bosch' (tuin gemeentehuis aan de Markt in Breukelen) om 13:30 uur 'Woef' bij de ingang van het park en om 14:45 uur 'Woef' in het midden van het park.

Woensdag 5 juli:

- 13:30 uur 1 x Woef bij dagbestedings- en woonlocatie De Valkenier in Maarssenbroek.

reageer als eerste
Meer berichten