De nieuwe GGD-locatie aan de Binnenweg in Maarssen is officieel geopend. Vlnr.: Pieter Prijten, Nicolette Rigter en Jeroen Willem Klomps. Foto: GGD regio Utrecht
De nieuwe GGD-locatie aan de Binnenweg in Maarssen is officieel geopend. Vlnr.: Pieter Prijten, Nicolette Rigter en Jeroen Willem Klomps. Foto: GGD regio Utrecht (Foto: )

Feestelijke opening van nieuwe GGD-locatie

Maarssen - Eerder dit jaar verhuisde de GGD, vanwege een nieuw bestemmingsplan van de Gaslaan, naar een nieuw gebouw aan de Binnenweg 2 in Maarssen (boven de brandweerkazerne). Jonge gezinnen zijn hier welkom bij het consultatiebureau, voor afspraken met de jeugdarts en/of -verpleegkundige en voor alle vragen over opvoeding. Afgelopen donderdag was het de eer aan wethouder Klomps om de nieuwe locatie officieel te openen. Medewerkers van GGD regio Utrecht, gemeente Stichtse Vecht en de lokale brandweer kwamen allemaal samen voor de officiële opening.

Wethouder Jeroen Willem Klomps: "Ik sta ervoor dat wij alle panden die wij als gemeente in bezit hebben, duurzaam maken. Voor de GGD was het een verplichte overstap, maar uiteindelijk wel met een positief resultaat." Het was in het begin even wennen voor ouders die op de automatische piloot richting de Gaslaan gingen, maar inmiddels weten veel ouders het nieuwe consultatiebureau te vinden. "Deze locatie onderstreept waar GGD regio Utrecht voor staat: Gezondheid en preventie", aldus Nicolette Rigter, Directeur Publieke Gezondheid GGD regio Utrecht. "Maar wat ik het allerleukste vind is dat we er in zijn geslaagd om een combinatie te maken met de brandweer." Info: 033-4600046 of jeugdgezondheidszorg@ggdru.nl.

Meer berichten