Elke maandagochtend wordt het internetcafé gehouden in de Willem van Hoornhof in Maarssenbroek. Foto: Welzijn Stichtse Vecht
Elke maandagochtend wordt het internetcafé gehouden in de Willem van Hoornhof in Maarssenbroek. Foto: Welzijn Stichtse Vecht (Foto: )

Internetcafé: voor vragen op computergebied

Maarssenbroek - De Willem van Hoornhof is een locatie in Maarssenbroek waar veel activiteiten gehouden worden. Zo ook op computergebied. Op de maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur wordt de zaal bezocht door mensen die vragen of problemen hebben op computer, tablet of smartphone. "Komt u regelmatig langs, dan kunt u uw kennis in uw eigen tempo vergroten", stelt Welzijn Stichtse Vecht, die het internetcafé organiseert.

"Vier vrijwilligers vanuit Welzijn Stichtse Vecht helpen u hierbij. Voor hun is uw probleem een leuke uitdaging! Kom ook langs en geniet van een kop koffie en de gezelligheid." Iedereen is welkom bij het internetcafé. "Je hoeft je niet van tevoren op te geven en er zijn geen kosten aan verbonden." Voor vragen kan men contact opnemen met Ronald Fisser: per telefoon, 06-20628704 of per e-mail, ronaldfisser@gmail.com. "We hopen dat u gauw eens langskomt bij ons!"

Het internetcafé is te vinden in de recreatiezaal van activiteitencentrum Willem van Hoornhof aan Zebraspoor 253a in Maarssenbroek. Meer informatie over alle activiteiten van Welzijn Stichtse Vecht is te vinden op de website: www.welzijnstichtsevecht.nl.

Meer berichten