De Voedselbank vraagt inwoners om een extra product te kopen voor de klanten van de Voedselbank. Tekst en archieffoto: Ria van Vredendaal
De Voedselbank vraagt inwoners om een extra product te kopen voor de klanten van de Voedselbank. Tekst en archieffoto: Ria van Vredendaal (Foto: ria van vredendaal)

Sta een boodschap af voor de Voedselbank

Maarssen - De feestdagen komen weer in zicht en binnenkort vraagt de Voedselbank bij verschillende supermarkten weer om een extra product te kopen en die af te staan voor de klanten van de Voedselbank Stichtse Vecht.

Woordvoerster Marian de Winter: "Mensen tonen zich in deze tijd van het jaar van hun meest vrijgevige kant, waar wij alleen maar blij mee kunnen zijn. Helaas maken ook oplichters daar misbruik van. Zo wordt onder de naam van de Voedselbank huis-aan-huis of bij winkels gecollecteerd, en dat doen wij niet!"

"Bij winkelacties zijn wij duidelijk herkenbaar. Op zaterdag 14 december staan wij bij AH Bisonspoor, AH Plesmanlaan en Dirk van den Broek in Bisonspoor."

"Medewerkers van de Voedselbank zijn altijd duidelijk herkenbaar door het dragen van een bodywarmer/vest met daarop de naam van de Voedselbank. Tijdens de actieperiode hebben wij bij de meeste winkels ook een kraam van de Voedselbank staan waar je voor meer informatie en met vragen terecht kan''.

Meer berichten