Het vocale kwartet Menura Voci treedt op tijdens het Herfstconcert van Slot Zuylen op zondag 24 november. Foto: Slot Zuylen
Het vocale kwartet Menura Voci treedt op tijdens het Herfstconcert van Slot Zuylen op zondag 24 november. Foto: Slot Zuylen (Foto: )

Herfstconcert Slot Zuylen: muzikale reis door de tijd

Oud-Zuilen - Het vocale kwartet Menura Voci neemt bezoekers op zondag 24 november om 16.00 uur mee op een muzikale reis door de tijd tijdens het Herfstconcert van Slot Zuylen. Het ensemble brengt à capella muziek ten gehore. Van muziek uit de jaren 1500 tot 2000; een diversiteit aan nummers komt voorbij.

Menura Voci is een relatief nieuw kwartet en bestaat uit vier professionele zangers: sopraan Iris de Koomen, alt Annette Stallinga, tenor Henk Gunneman en bas Hans Scholing. De dames uit het gezelschap waren al eerder in Slot Zuylen te horen als Donne della Musica. De menura is een heel bijzondere vogel die alles wat hij hoort kan kopiëren. En dat is precies wat Menura Voci ook nastreeft.

De zangers zijn geen specialisten in een specifiek tijdvak, maar muzikale alleseters die het publiek graag over hun schouders laat meekijken in de keuken van vier-stemmig gezette muziek. Bezoekers zijn van harte welkom deel te nemen aan dit gevarieerd banket. Het concert start om 16.00 uur in het slot.

Entree: 19,50 euro per persoon, Vrienden van Slot Zuylen: 17 euro. Reserveren: via 030-2440255 of info@slotzuylen.nl. Slot Zuylen is te vinden aan het Tournooiveld 1 in Oud-Zuilen.

Meer berichten