Nanda de Vries uit Maarssen met haar prentenboek Wis&Vis bouwen een hut. Eigen foto
Nanda de Vries uit Maarssen met haar prentenboek Wis&Vis bouwen een hut. Eigen foto (Foto: )

Maarssense brengt prentenboek over talent

Maarssen - Maarssen is een nieuwe kinderboekenschrijfster rijker. Nanda de Vries uit Maarssen heeft deze week haar eerste prentenboek uitgebracht: Wis&Vis bouwen een hut, een verhaal over het ontdekken van je talent.

Het boek gaat over Wis&Vis, zij zijn vriendjes en bouwen een hut. Ze kunnen dit niet alleen, maar samen wel. Op deze manier ontdekken ze hun talent en hoe ze dit kunnen gebruiken. Nanda de Vries: "Voor kinderen is het belangrijk om hun talent te kennen en te herkennen en om te leren een combinatie van hun talenten in te zetten. Zo kunnen ze, nu en in de toekomst, het beste uit zichzelf halen. Voor nu om te leren, te ontdekken, energie te hebben, gelukkig te zijn. En in de toekomst, omdat de beroepen van dan, nu nog niet allemaal bestaan." De inspiratie voor haar boek deed Nanda op bij haar eigen kinderen en in het basisonderwijs. Nanda: "Ik heb het boek al een aantal keer voorgelezen en laten voorlezen aan kleuters en kinderen van groep 3 op verschillende scholen. Het was erg leuk om te doen en een groot succes."

Wis&Vis is verkrijgbaar bij Bruna Maarssen en is te bestellen via: www.boekscout.nl en bol.com. Meer informatie is te vinden op de website: www.wisenvis.nl.

Meer berichten