Mike Boddé treedt zaterdag 23 november samen met Ineke van Klinken op in de kapel van Buitenplaats Doornburgh in Maarssen. Foto: Hester Doove
Mike Boddé treedt zaterdag 23 november samen met Ineke van Klinken op in de kapel van Buitenplaats Doornburgh in Maarssen. Foto: Hester Doove (Foto: )

Mike Boddé bezingt het leven op Doornburgh

Maarssen - Mike Boddé geeft zaterdag 23 november van 17.00 tot 18.00 uur samen met Ineke van Klinken een uniek optreden in de kapel van Buitenplaats Doornburgh in Maarssen.

Boddé is pianist en muzikant, voormalig cabaretier en vooral ook bewoner van Maarssen. Hij zal samen met zangeres Ineke van Klinken optreden in de kapel met een muzikaal programma geïnspireerd op de tentoonstelling Endless Life. Voor Mike Boddé is geluid de essentie van zijn bestaan. Geen dag gaat voorbij zonder dat hij aandacht besteedt aan muziek, lawaai of stilte. Al vanaf jonge leeftijd moet hij er niettemin mee leven dat zijn gehoor geleidelijk aan achteruitgaat.

Boddé is bekend van het tv-programma 'Podium Witteman' en schreef verschillende boeken. Tijdens dit concert op Doornburgh worden de verschillende facetten van het leven bezongen in een muzikale show. Kaarten zijn te koop via: www.buitenplaatsdoornburgh.nl. Dit optreden is onderdeel van Endless Life waarin kunstenaars en wetenschappers reflecteren op het eeuwige leven. "Kom iets eerder en ontdek de kunst van Endless Life." Prijs: 25 euro regulier/12,50 euro student (inclusief toegang tentoonstelling). Aanmelden voor 21 november via info@buitenplaatsdoornburgh.nl.

Meer berichten