Ingrid Simons, Harold en Louisa Verwoert. Tekst: Ria van Vredendaal, foto: Lieselotte Pennings/www.koektrommelstudio.nl
Ingrid Simons, Harold en Louisa Verwoert. Tekst: Ria van Vredendaal, foto: Lieselotte Pennings/www.koektrommelstudio.nl (Foto: Lieselotte Pennings)

Dance Classics bij Zuster Francina: mooi feest

Maarssen – In samenwerking met Zuster Francina houdt Rob Brouwer Produkties op zaterdag 7 december een mooi feest met muziek uit de jaren 70 en 80: Dance Classics on Tour.

Ruim twee jaar geleden startte eigenaar Ab Boubakkari in de naastgelegen ruimte van restaurant Zuster Francina Club Zuster, waar al vele mooie feesten geweest zijn de afgelopen jaren. Nu dus muziek uit de jaren 70 en 80. Met een geweldige dj en met topartiesten als Ingrid Simons, Harold en Louisa Verwoert. Naast moeder van Eva Simons is Ingrid de zangeres van de megahit Rainbow High in the Sky van DJ Paul Elstak, en zingt zij iedere week op de grootste festivals en feesten. Ook is zij bekend als achtergrondzangeres, onder andere bij Ik hou van Holland en bij de Toppers.

Samen zingen Ingrid Simons en het echtpaar Harold en Louisa Verwoert al jaren bij Dinnershows van de Dreamfactory. Tot slot zal Michael Oomen te gast zijn, die graag ook in het Engels zingt en vele bekende songs ten gehore zal brengen. Kortom: een geweldige Dance Classic-avond. Kaarten kosten 15 euro per persoon in de voorverkoop.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Zuster Francina, Breedstraat 4 in Maarssen, tel.: 0346-576346, en bij Vivant Enjoy, Dr. Plesmanlaan 168 in Maarssen, tel.: 0346-243644.

Meer berichten