De Sint en zijn Pieten arriveren op zaterdag 16 november in Maarssen. Tekst en archieffoto: Ria van Vredendaal
De Sint en zijn Pieten arriveren op zaterdag 16 november in Maarssen. Tekst en archieffoto: Ria van Vredendaal (Foto: ria van vredendaal)

Nog even en dan is het zover: Sinterklaas!

Zaterdag 16 november is het weer zover! Rechtstreeks vanuit Apeldoorn komt Sinterklaas naar Stichtse Vecht en brengt daarbij vele van zijn Pieten mee. Om te beginnen bij het Maarssense Goudestein, waar bezoekers al om 13.00 uur kunnen verzamelen en inzingen, want rond 13.30 uur wordt de boot van Sinterklaas daar verwacht.

Stichtse Vecht - Na ontvangst door de burgemeester op het bordes, zal de Sint een rijtoer maken door het dorp, en extra tijd vrijmaken bij de Plesmanpromenade. Vanuit Maarssen gaat het in gezwinde spoed richting Breukelen, waar het gezelschap om 14.00 uur wordt ontvangen bij Boom en Bosch. Verder staan nog op het programma: woensdag 20 november in Kockengen om 18.00 uur bij de Brug Drie Stammenplein en in Nieuwer Ter Aa om 14.45 uur bij het Draaipunt NTA. Op 23 november in Nigtevecht om 11.00 uur bij de Loswalbrug en in Loenen om 14.00 uur bij Overtuin Beek en Hoff, in Vreeland om 15.30 uur bij Restaurant De Nederlanden, met om 16.00 uur de aankomst van Sinterklaas. Zaterdag 30 november arriveert de Sint in Tienhoven, met om 13.00 uur de aankomst bij Paviljoen De Strook, een rijtoer naar de Veenkluit en aansluitend feest in de Veenkluit, aankomst om 14.00 uur.

Meer berichten