Foto: Arthur de Bock
Foto: Arthur de Bock (Foto: Arthur de Bock)

Indrukwekkende duikreis

Breukelen - Vijftien duikers van Rescue Divers Breukelen zijn onlangs teruggekeerd uit Egypte. Ze hebben een duiktrip gemaakt naar Marsa Shagra aan de Rode Zee. Ze verbleven niet in een luxe resort, maar een eenvoudig tentenkamp van Red Sea Diving Safari gelegen aan een van de prachtigste riffen in de wijde omgeving.

Ze hebben een geweldige week gehad en genoten van het prachtige onderwaterleven bij Marsa Shagra en het nabijgelegen Elphinstone Reef. Ze zagen onder meer schildpadden, een dolfijn, haaien, een napoleonvis en uiteraard de prachtige koraalriffen met heel veel kleine soorten vis.

"Lijkt het je ook leuk om deze prachtige onderwaterwereld eens te zien? Je kunt je via de website van Rescue divers Breukelen, www.rdb.nu, opgeven voor een kennismaking met duiken en snorkelen. En als je bijvoorbeeld al eens in het buitenland een proefduik gemaakt hebt, dan bieden we een combinatie van lidmaatschap en opleiding tot Open Water Diver, Advanced Open Water Diver met de mogelijkheid om ook nog een extra specialty te doen."

Meer berichten