Nachtelijke activiteiten tijdens de Nacht van de Nacht bij bunkers, vestingen en forten. Foto: Jorn Baars
Nachtelijke activiteiten tijdens de Nacht van de Nacht bij bunkers, vestingen en forten. Foto: Jorn Baars (Foto: Jorn Baars / www.jornbaars.com)

Forten en bunkers in het donker

Stichtse Vecht/Regio - Nederland dooft zaterdag 26 oktober massaal het licht tijdens Nacht van de Nacht. Ook de waterlinies in Nederland doen mee.

Op diverse forten, bunkers en vestingen worden nachtelijke activiteiten georganiseerd, zoals lichtroutes, glow in the dark schilderen, silent disco, escape rooms en sterren spotten. Kijk op de website forten.nl voor het complete overzicht.

Beleef de schoonheid van het donker op Fort Maarsseveen tijdens de Nacht van de Nacht. Bezoekers kunnen van 20.00 tot 22.00 uur ruiken en proeven van de natuur, luisteren naar een verhalenverteller en een wandeling maken met de fortwachter. Pop-up-paella organiseert voorafgaand aan het programma een diner in sfeervol donker. Aanmelden via reserveren@fortmaarsseveen.nl. Fort Maarsseveen is te vinden aan de Herenweg 3 in Maarssen.

Over de excursie van het IVN bij Fort Maarsseveen kunt u meer informatie vinden op: www.ivn.nl/vecht-en-plassengebied.

Alle activiteiten tijdens de Nacht van de Nacht op zaterdag 26 oktober op de verschillende forten door heel Nederland zijn te vinden op de website forten.nl.

Meer berichten