Foto:

Zwembad 't Kikkerfort is tweede

Breukelen - Zwembad 't Kikkerfort in Breukelen is tweede geworden bij de verkiezing Zwembad van het Jaar. De verkiezing werd georganiseerd door ZwembadBranche. Zwembad 't Kikkerfort haalde een klanttevredenheidsscore van 8,6.

Bedrijfsleider Anthony Fokker is trots op het resultaat: "Het is een mooie erkenning door onze bezoekers. Volgend jaar gaan we voor de eerste plaats!" Wethouder Sport Hetty Veneklaas kwam de dag na de uitreiking langs in 't Kikkerfort om Fokker en zijn team te feliciteren met de mooie prestatie. 't Kikkerfort was met twee andere zwembaden genomineerd in de categorie Zwembad van het Jaar met jaarlijks 100.000 tot 200.000 bezoekers. De nominatie was het resultaat van een onderzoek onder bezoekers afgelopen zomer. De prijzen werden bekend gemaakt tijdens de ZwembadBranche dag op 8 oktober in Utrecht. De winnaar in deze categorie werd het Van Maanenbad in Rotterdam.

Tijdens de uitreiking werden een aantal positieve punten uit de enquête benadrukt: "Kikkerfort is een leuk zwembad met vriendelijk personeel. Er is veel omkleedgelegenheid aanwezig en de temperatuur van het water is zeer aangenaam." Eigen foto

Meer berichten