Reijnder Jan Spits, Manager Volkshuisvesting Portaal en wethouder Maarten van Dijk snijden de taart aan. Tekst en foto: Ria van Vredendaal
Reijnder Jan Spits, Manager Volkshuisvesting Portaal en wethouder Maarten van Dijk snijden de taart aan. Tekst en foto: Ria van Vredendaal (Foto: ria van vredendaal)

Ideeën voor schoonste straat: pluktuin en stoelen

Maarssenbroek - Waar is de schoonste straat van Maarssen, Tienhoven en Oud-Zuilen? Deze vraag stelden woningcorporatie Portaal, gemeente Stichtse Vecht en Verheij Integrale Groenzorg in september aan hun bewoners. Woensdag organiseerden zij de uitreiking van de prijs in de Willem van Hoornhof in Zebraspoor, en dat was geen toeval. De bewoners van de appartementen bleken de winnaar te zijn van de schoonste straat.

Niet alleen het eigen straatje wordt geveegd, ook rondom het gebouw wordt alles pico bello in orde gehouden. De beloning was een cheque ter waarde van 1.000 euro, vrij te besteden, uitgereikt door wethouder Maarten van Dijk en Reijnder Jan Spits, Manager Volkshuisvesting Portaal.

Samen sneden zij ook de enorme taart aan waar iedereen royaal van kon smullen. Ideeën voor de buurt waren er meteen: een pluktuin, terrasstoelen, overal bloembollen planten. ''In ieder geval iets om de woonomgeving op te fleuren en waar iedereen plezier van heeft. Dat gaan we met z'n allen bespreken en daar komen we zeker uit!'', werd er verzekerd.

Meer berichten