Chris Ester en Vincent Schnell. Foto: Claudine Ester-Slinger
Chris Ester en Vincent Schnell. Foto: Claudine Ester-Slinger (Foto: Claudine Ester Slinger)

Mooie cheque voor De Vechtse Hoeve

Maarssen - Chris Ester, beheerder van kinderboerderij De Vechtse Hoeve laat verheugd weten: ''Wij mochten even terug een bus bij de AH op de Plesmanlaan neer zetten waar de klanten hun statiegeld-bonnetje in konden stoppen voor onze 'sponsor een plank actie'. Nou, dat hebben ze massaal gedaan. We hebben hem van de week geleegd en er was maar liefst 1.045,00 opgehaald. Dat noemen wij een vette cheque, waarvoor we iedereen ontzettend willen bedanken!''

Velen is het al bekend, maar Chris Ester wil het project 'sponsor een plank' nog even toelichten: ''Het nieuwe hoofdgebouw moet er komen vanwege een klacht van één omwonende. De kinderverjaardagen in onze feesttent zorgden voor een groot deel van onze inkomsten. Door de klacht moesten we deze helaas afbreken, waardoor ons plan voor een nieuw hoofdgebouw in een stroomversnelling is geraakt."

"Het hoofdgebouw is de levensader van de kinderboerderij, en moet aan allerlei strenge eisen gaan voldoen. Het grootste gedeelte van onze begroting moeten wij zelf bij elkaar verdienen."

Sinds vorig jaar november zijn er allerlei acties op touw gezet om geld in te zamelen. "Iedereen doet mee, bezoekers, scholen, MHV, Maarssen On Ice, De Lions Club Loosdrecht e.o., winkeliers, de Open Hof, verschillende bedrijven en nog veel meer mensen die De Vechtse Hoeve een warm hart toedragen. Zoals ook Vincent, met mij op de foto, een trouwe bezoeker. Hij is altijd druk in de weer om flessen te verzamelen en heeft in zijn eentje al heel wat opgehaald."

Chris Ester: "De teller staat nu op 43.000 euro voor het nieuwe gebouw. Dat is natuurlijk fantastisch, maar we zijn er nog niet. We hopen dat er nog leuke initiatieven zullen ontstaan, zodat wij samen het nieuwe hoofdgebouw kunnen realiseren.''

Eén of meerdere planken sponsoren voor 12,50 per stuk: NL67INGB0000657347, t.n.v. Stichting Kinderboerderij Maarssen, o.v.v. Samen bouwen.

Meer berichten