Natasfashion houdt wederom een fair, dit keer op zondag 29 september. Tekst en foto: Ria van Vredendaal
Natasfashion houdt wederom een fair, dit keer op zondag 29 september. Tekst en foto: Ria van Vredendaal (Foto: ria van vredendaal)

Ondernemers presenteren zich op After Summer Fair

Maarssen - Natasfashion houdt zondag 29 september met medewerking van vrijwel alle plaatselijke ondernemers de After Summer Fair op de Kaatsbaan in het centrum van Maarssen. Van 11.00 tot 17.00 uur zijn alle winkels open, zijn er zowel leuke uitverkoopjes verkrijgbaar als aanbiedingen uit de nieuwste collecties.

Natascha de Groot, van haar winkel op de Kaatsbaan 6, toont hiermee na diverse Moederdagfairs haar ondernemerschap en de wil om Maarssen op de modebewuste kaart te zetten. Alle ondernemers met een terras, Café Buff, Café Me Schoonmoeder, Eetcafé De Dorpsgek, Café De Makerij, Eetcafé Zuster Francina en Maarssen aan de Kook sluiten zich enthousiast aan bij dit initiatief.

Deelnemers zijn onder meer Alda Fashion, Slagerij Dorresteijn, Energetix, HEMA, Jacq's Droomschuurtje, Juwelier Berk, KadoArtikelenEnzo, Mari's Kleding, NatasFashion, Otantzis Creative, Opticien van Kouwen, The Meltshop, Van Hattem Textiel, Wellsport en Suzy's Rainbow Dreams.

Verder zijn er die dag verse stroopwafels en poffertjes verkrijgbaar, zorgt Slagerij Dorresteijn voor hamburgers en verzorgt Suzy's Rainbow Dreams Schmink, glitter tattoo's & meer.

Meer berichten