Close Harmony koor Upstairs houdt een open repetitie op maandag 30 september in Maarssen. Eigen foto
Close Harmony koor Upstairs houdt een open repetitie op maandag 30 september in Maarssen. Eigen foto (Foto: )

Open repetitie door Close Harmony koor Upstairs

Maarssen - Close Harmony koor Upstairs heeft drie vrije plekken en houdt daarom op maandag 30 september een open repetitie voor alten, sopranen en bassen. "Zing je graag en vind je het leuk om dat in een koor te doen? En heb je tijd om één keer per week te repeteren en mee te doen aan af en toe een kleine uitvoering en eens per twee jaar een concert? Kom dan naar de open repetitie. Er is plaats voor een alt, een hoge sopraan en een lage bas."

"Africa van Toto, Laat me van Ramses Shaffy, maar ook Viva la vida van Coldplay, Bohemian Rhapsody van Queen, Dochters van Marco Borsato en Oh Happy Day: Upstairs heeft een heel gevarieerd repertoire." De bijna dertig leden zingen met veel enthousiasme onder leiding van dirigent Han-Louis Meijer. "Kom eens vrijblijvend luisteren, kijken en sfeer proeven op maandag 30 september in de Wilhelminakapel aan de Wilhelminaweg 7 in Maarssen." Inloop met koffie en thee van 20.00 tot 20.15 uur.

"Vanwege de gewenste totaalklank van het koor kan de dirigent zo nodig een stemtest doen. Geef je op via: info@upstairsmaarssen.nl." Meer informatie via de sites: www.upstairsmaarssen.nl en www.facebook.com/upstairsmaarssen.

Meer berichten