Een gezellige lunch op woensdag 9 oktober. Tekst en foto: Ria van Vredendaal
Een gezellige lunch op woensdag 9 oktober. Tekst en foto: Ria van Vredendaal (Foto: ria van vredendaal)

Gratis lunch voor ouderen

Maarssenbroek - De filialen van Albert Heijn in de gemeente Stichtse Vecht hebben al meerdere malen bewezen dicht bij de lokale samenleving te staan en maatschappelijk betrokken te zijn, door met subsidies en goederen aan tal van plaatselijke activiteiten bij te dragen. Zo ook in de Week van de Eenzaamheid.

Ook in de Week van de Eenzaamheid laten zij in samenwerking met De Zonnebloem, Welzijn Stichtse Vecht en het Netwerk Senioren Maarssenbroek, onder de vlag van Kom Erbij Maarssenbroek van zich horen met een gezellige lunch in de Willem van Hoornhof in Zebraspoor.

Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 9 oktober van 12.00 tot 14.00 uur. Deze lunch is bestemd voor bewoners van Maarssenbroek die zich eenzaam voelen en graag in contact komen met andere bewoners voor het opdoen van nieuwe contacten.

Maar uiteraard zijn alle bewoners welkom. Er zijn zestig plaatsen en vol = vol. Vanaf 20 september kan iedereen zich opgeven voor deze gratis lunch bij de servicebalie van Albert Heijn in Bisonspoor.

Meer berichten