Slot Zuylen houdt op 22 september het Open Wedding Event. Foto: Slot Zuylen
Slot Zuylen houdt op 22 september het Open Wedding Event. Foto: Slot Zuylen (Foto: )

Slot Zuylen houdt Open Wedding Event

Oud-Zuilen - Geliefden krijgen zondag 22 september een voorproefje van hun huwelijksdag op Slot Zuylen. De hele dag kunnen toekomstige bruidsparen kennismaken met alle facetten van hun trouwdag. Van prachtig aangeklede zalen, muziek en bloemstukken tot een proeverij en proeffotografie. Van 11.00 tot 17.00 uur worden het slot en de tuin omgetoverd tot open trouwlocatie.

Bruidsparen kunnen de hele dag inspiratie opdoen voor hun eigen bruiloft. De koets op het voorplein en de jurk van couturier 'nienke bijtje' in de Gobelinzaal maken de huwelijksdag op een romantisch kasteel extra tastbaar. Er is de hele dag een bruidsfotograaf aanwezig om proeffoto's te maken. Tijdens het Open Wedding Event kan het slot gewoon bezocht worden met een rondleiding.

In het slot is de feestelijke film 'Een goede partij' van de gelijknamige thematentoonstelling uit 2011 te zien. De film vertelt over de historische huwelijken van het slot en de adellijke gebruiken die daarmee gepaard gingen. Het Open Wedding Event vindt plaats op zondag 22 september van 11.00 tot 17.00 uur. Entree: reguliere toegangsprijzen. Slot Zuylen is te vinden aan de Tournooiveld 1 in Oud-Zuilen. Het slot is niet toegankelijk voor rolstoelen. Ook kinderwagens en rollators kunnen niet naar binnen. De tuin en Museumcafé zijn daarentegen wel toegankelijk. Meer informatie: www.slotzuylen.nl.

Meer berichten