De duikers van Rescue Divers Breukelen zijn inmiddels weer te vinden in 't Kikkerfort in Breukelen. Foto: Rescue Divers Breukelen
De duikers van Rescue Divers Breukelen zijn inmiddels weer te vinden in 't Kikkerfort in Breukelen. Foto: Rescue Divers Breukelen (Foto: )

Rescue Divers Breukelen trainen in 't Kikkerfort

Breukelen - Het is inmiddels september en de laatste clubduik van het seizoen van Rescue Divers Breukelen is weer geweest. De duikers zijn nu iedere maandagavond te vinden in het zwembad 't Kikkerfort in Breukelen. Dat betekent dat zij nu weer gaan trainen en zich voorbereiden voor de duikreis naar Egypte.

Het betekent ook dat er weer gelegenheid is voor niet-leden om kennis te maken met snorkelen en duiken. "Voor het eerst onder water gewoon kunnen ademhalen is echt een heel bijzondere ervaring. En als je enthousiast geworden bent kun je besluiten door te gaan en je PADI Open Water Brevet te halen", aldus de duikvereniging.

Inwoners van Breukelen en Loenen kunnen zich aanmelden via de SWIB in Breukelen of Het Cursusproject in Loenen. Voor belangstellenden uit de andere kernen van Stichtse Vecht is er de mogelijkheid om voor een kennismaking aan te melden via de website van de vereniging www.rdb.nu. De kennismakingsavonden snorkelen en duiken worden begeleid door een ervaren PADI-instructeur.

Meer informatie is te vinden op www.rdb.nu.

Meer berichten