Fysiotherapeut Rob Beelen en zijn opvolgers. Eigen foto
Fysiotherapeut Rob Beelen en zijn opvolgers. Eigen foto (Foto: )

Fysiotherapeut Rob Beelen neemt afscheid

Breukelen - Rob Beelen heeft per 1 september de praktijk 'Fysio Beelen' overgedragen en hij is inmiddels gestopt als fysiotherapeut. Zaterdag 7 september wordt een afscheidsbijeenkomst gehouden in Breukelen.

"Na krap 39 jaar geleden te zijn afgestudeerd en 37 jaar ondernemerschap als zelfstandig praktijkhouder van een fysiotherapiepraktijk heb ik mijn werkzaamheden als fysiotherapeut definitief neergelegd." Rob Beelen: "Per 1 september is de praktijk in handen van mijn opvolgers; Monique de Klerk en Cindy de Klerk".

"De afgelopen twee jaar hebben hart- en vaatproblemen mij genoodzaakt steeds meer in te leveren aan fysiotherapeutische en organisatorische werkzaamheden waardoor ik niet meer om de keuze heen kon. Mijn patiënten, cliënten en collega's hebben altijd veel voor mij betekend en in de loop der jaren zijn daar ook mooie en soms intensieve vriendschappen uit ontstaan."

"Ik zou het daarom erg op prijs stellen elkaar nogmaals de hand te schudden en een glas te heffen tijdens een afscheidsbijeenkomst. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 7 september tussen 14.00 en 17.00 uur in de praktijk aan de Straatweg 71A in Breukelen."

Meer berichten