Marijke Zoetelief is de drijvende kracht achter het Diner Swim To Fight Cancer: genieten voor het goede doel.
Marijke Zoetelief is de drijvende kracht achter het Diner Swim To Fight Cancer: genieten voor het goede doel. (Foto: )

Uitnodiging Diner Swim to Fight Cancer smaakt naar veel meer

Ria van Vredendaal
Op 18 augustus organiseert Marijke Zoetelief van 17.00 – 21.00 uur weer een Love Life Diner in/bij museum Vredegoed in het kader van de actie Swim to Fight Cancer. Vorig jaar heeft ze een uitgebreid culinair dinerbuffet gecreëerd waar zo'n 50 mensen op af zijn gekomen. Dankzij hun donaties is toen het respectabele bedrag opgehaald van 1.635 euro, dat geheel ten goede is gekomen aan het zo nodige kankeronderzoek.

stichtse vecht - Marijke Zoetelief hoopt dit jaar samen met Irma Reyersen op nóg meer dinergasten. Er is plek voor maximaal 60 personen. Wie graag wil mee-eten en mee-doneren, stuur dan een mail naar: marijkezoetelief@gmail.com en zet in het onderwerp Love Life Diner en in de mail met hoeveel mensen u komt. Het is ook mogelijk voor aanvang van het buffet gebruik te maken van de speciale rondleiding door het museum, om 16.00 uur. Geef dat ook even aan in de mail. Donaties voor het dinerbuffet kunnen van tevoren worden overgemaakt via www.fightcancer.nl/fundraisers/marijkezoetelief-vogel, of cash gedaan worden in de donatiedoos ter plekke. De richtlijn is 35 euro of meer. Dit is inclusief drankjes. Er wordt voortreffelijke wijn geserveerd van Prinselijk Proeven uit Loenen. Geen enkele reden dus om niet aan te schuiven.

Vrijwilligers

Andere sponsoren zijn Olde Reghthuys Tienhoven en de Aldi uit Breukelen. Je kunt je ook aanmelden om van te voren ter plekke te helpen of een salade te maken. Voor mensen die wat minder bij kas zitten is dit ook een vorm van sponsoring. En eentje die bijzonder wordt gewaardeerd, bovendien. Want zonder vrijwilligers staat alles stil...

Marc Witteman

Op deze avond wordt tevens stilgestaan bij Marc Witteman, de oud-burgemeester van Stichtse Vecht die op 24 december 2018 is overleden aan de gevolgen van longkanker. Er wordt in de gemeente al enige tijd hardop gedacht aan een speciaal #marcwittemanmoment.

Meer berichten