Foto: Wal Aarts
Foto: Wal Aarts

Jubileumvoorstelling door Maskerade

Maarssen - Theatergroep Maskerade houdt in oktober een jubileumvoorstelling. "Het is nog niet zover, maar we kunnen het nieuws al wel bekend maken", aldus de theatergroep.

In 1929 werd de amateurtoneelvereniging 'Kunst en Strijd' opgericht. En in 1988 werd de toneelvereniging 'MeToVeLo' (Met Toneel Veel Lol) opgericht. Beide verenigingen besloten samen te gaan en in januari 2020 bestaat deze samenvoeging alweer 15 jaar als 'Theatergroep Maskerade'.

"Maar ook zonder deze fusie is er reden tot feest, Kunst en Strijd zou dan 90 jaar bestaan en MeToVeLo alweer ruim 30 jaar. En daarom kondigen wij alvast een jubileumvoorstelling aan, op 11 en 12 oktober. Het lijkt ons leuk om vooral alle oud-leden van beide verenigingen uit te nodigen. Deze krijgen in september een uitnodiging. We hebben echter niet meer van al deze leden een (mail)adres, dus wie dit leest en wil komen, maar geen uitnodiging heeft gehad is van harte welkom. En voor wie geen oud-lid is, maar wel graag wil komen en met ons mee wil vieren - de speciale entreeprijs is maar 5 euro. We kijken uit naar de voorstellingen 'Een Dolle Beestenboel' bij Paviljoen de Wilgenplas in Maarssen.

Meer berichten