Op zondag 4 augustus treedt Danny Temming op tijdens de Wijnfeesten Maarssen. Eigen foto
Op zondag 4 augustus treedt Danny Temming op tijdens de Wijnfeesten Maarssen. Eigen foto (Foto: )

Wijnfeesten in Maarssen

Maarssen - Op het Pieter de Hooghplein in het centrum van Maarssen wordt op zaterdag 3 en zondag 4 augustus de Wijnfeesten van Maarssen gehouden.

Tijdens de Wijnfeesten Maarssen kunnen bezoekers bij diverse stands wijnen en Prosecco's proeven. Van de traditionele huiswijn tot een mooie Pinot Grigio en van een rosé Prosecco tot een smaakvolle zomerse Sangria. Vechtstreekwijnen zal deelnemen met onder andere een Italiaanse Feudo Arancio Grillo en een Southbank Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland. Maar ook Sjatoo is aanwezig met diverse bubbels en wijnen. 

Evenementenorganisatie Bruisend houdt op 3 en 4 augustus van 13.00 tot 20.00 uur de Wijnfeesten Maarssen. "Wat is leuker om met elkaar te genieten van de heerlijkste wijnen, wat eten uit te zoeken bij de foodtrucks en te luisteren naar de live muziek."

"Bij zo'n gezellig feest hoort natuurlijk muziek. Op beide dagen kun je rond 14.00 en 17.00 uur naar live muziek luisteren. Het duo Tabé deelt met jullie hun passie voor jazz. Dit sprankelende duo speelt klassiekers met een mengeling van pop, blues en latin. De Real Sounds Coverband brengt een gevarieerd repertoire van jazzy-soul, ballads en easy-listening en zal zeker ook iedereen aanspreken. Op zondag 4 augustus rond de klok van 14.00 uur zal niemand minder dan Danny Temming jullie in de juiste feeststemming brengen."

"Bij dit evenement in het centrum van Maarssen waar gedronken en gezongen wordt, horen natuurlijk ook lekkere gerechtjes. Deze haal je bij de rijdende keukens en uiteraard is er voor ieder wat wils. Lokale ondernemer Harry van Goor staat tussen de andere deelnemers met vers gerookte paling en haring, vis smaakt natuurlijk erg lekker bij een glas witte wijn. Hou je van barbecue, dan moet je bij Lumberjack Shack zijn. Zijn enthousiasme voor vlees deelt hij graag met jullie. In American Style bereid hij zijn producten op een grote bbq smoker en grilt voornamelijk rundvlees, varkensvlees en kip op diverse soorten houtskool.

Maar kaas past natuurlijk ook prima bij wijn en daarom is de truck van Just Say Cheese ook aanwezig. Bij Italian Asian haal je de lekkerste wok-, noedel- en pastagerechten en voor een smaakvolle garnalenspies moet je bij Shrimps & Meat zijn. Voor de kids zijn er poffertjes, churros en wafels en natuurlijk de gekleurde slush puppy's."

"De heerlijkste vers gebrande koffies haal je bij de echte Gooische Koffie Society en de gangmakers zoals friet, saté en pulled pork zul je ook aantreffen tussen deze hippe foodtrucks. Bij de bar haal je bruisende biertjes, zomerse Sangria, frisdranken en schenken ze de huiswijn Tarani."

"Natuurlijk bieden we ook voor de kids vertier en vermaak. Onze vaste deelnemer met kindervermaak komt uit Maarssen, dus mag ook hij zeker niet ontbreken! Deze keer neemt hij de spectaculaire gyroscoop mee. De kleintjes kunnen in The Little Tiny Carrousel draaimolen en in de zweefmolen. Er valt van alles te winnen bij de spelwagen en als je nog energie over hebt kun je terecht bij de Kop van Jut. Ook kunnen bezoekers sjoelen of ping pongen."

Meer berichten