De bibliotheek in Loenen houdt vanaf vrijdag 26 juli elke eerste en laatste vrijdag van de maand een digitaal vragenuur. Eigen foto
De bibliotheek in Loenen houdt vanaf vrijdag 26 juli elke eerste en laatste vrijdag van de maand een digitaal vragenuur. Eigen foto (Foto: )

Bibliotheek helpt inwoners met digitaal vragenuur

Loenen - De bibliotheek in Loenen aan de Vecht houdt vanaf vrijdag 26 juli elke eerste en laatste vrijdag van de maand een digitaal vragenuur.

"Herkent u dit: een foutmelding op de laptop die u niet begrijpt, een update die u moet installeren, een bijlage die u niet kunt openen, de meterstand die u via de computer moet doorgeven, een voicemailbericht dat u moet terugluisteren. Opzoeken waar files staan, foto's van een camping bekijken, foto's delen via de telefoon, hoe doe je dat? Tegenwoordig kunnen steeds meer zaken geregeld worden met de computer. Sommige mensen vinden dit vervelend, anderen vinden het juist makkelijk."

Om inwoners van Loenen te helpen houdt de bibliotheek vanaf vrijdag 26 juli op elke eerste en laatste vrijdag van de maand van 14.00 tot 15.30 uur een digitaal vragenuur in de bibliotheek in Loenen. "Neem uw opgeladen laptop, tablet of telefoon mee. Heeft u die niet of bent u nieuwsgierig naar het gebruik van een computer? Ook dan bent u van harte welkom." Deskundige vrijwilligers van het Stichtse Vecht Computer Café gaan met de bezoekers in gesprek en beantwoorden vragen. "U hoeft zich niet op te geven maar men kan gewoon binnenlopen, ook als u géén lid bent van de bibliotheek."

Meer berichten