Het Zomerfeest van het Palet in Maarssen werd druk bezocht. Eigen foto
Het Zomerfeest van het Palet in Maarssen werd druk bezocht. Eigen foto (Foto: )

Zomerfeest Palet: mooie opbrengst kinderboerderij

Maarssen - Basisschool Wereldkidz Palet in Zandweg-Oostwaard in Maarssen hield afgelopen week, op woensdag 17 juli, haar jaarlijks Zomerfeest. Overal op het schoolplein waren leuke activiteiten te doen voor de kinderen. Van bubbelvoetbal tot schminken. Van springkussens tot een ijsje halen bij de ijskraam. Er werd een mooi bedrag opgehaald voor kinderboerderij De Vechtse Hoeve.

Met al deze en andere activiteiten is een bedrag van ruim 400 euro opgehaald voor kinderboerderij De Vechtse Hoeve. Een mooi resultaat dat kwam uit de verkoop van eten en drinken en de collectebussen op het schoolplein.

Ook werd er geld opgehaald met de verkoop van muntjes voor een grabbelton, dat zelf door de leerlingenraad van het Palet werd bedacht. Het geld is een bijdrage aan de bouw van een nieuw hoofdgebouw van de Maarssense kinderboerderij in park Vechtenstein. Het was een geslaagde middag en ontzettend druk op het schoolplein. "Met dank aan de vele ouders die zich hebben ingezet om deze middag tot een succes te maken."

Meer berichten