Natuurmonumenten en twee supscholen werken samen. Foto: Ingrid Kroon/ikSup
Natuurmonumenten en twee supscholen werken samen. Foto: Ingrid Kroon/ikSup (Foto: )

Natuurmonumenten werkt samen met supscholen

Regio - Natuurmonumenten en een aantal supscholen werken sinds kort nauw samen. Door onder andere opruimacties en financiële bijdragen dragen de supscholen bij aan het onderhoud van de natuur. "Suppen is een hele relaxte en duurzame manier om actief te zijn in de natuur.

De combinatie van sporten ín de natuur is een trend en draagt bij aan het welzijn van de mens. De kanoroutes van Natuurmonumenten in de Kortenhoefse plassen en de Vuntus zijn bij uitstek geschikt om met een sup geruisloos door het water te glijden en te genieten van de vele zingende vogels", aldus Natuurmonumenten.

Natuurmonumenten stimuleert deze natuurvriendelijke vorm van recreatie graag en werkt daarom samen met supschool 'ikSup' uit Loosdrecht en mobiele supschool 'Sup up your life' uit Ankeveen. Beide supscholen dragen door middel van ledenwerving, opruimacties en/of een financiële bijdrage per deelnemer direct bij aan het onderhoud van de natuur in dit mooie gebied. "Daarom is deze samenwerking een goed voorbeeld van bedrijfsparticipatie in natuurbescherming in het Oostelijke Vechtplassengebied."

Meer berichten