Locoburgemeester Linda van Dort brengt een bezoek aan echtpaar Dhondt in Breukelen. Het echtpaar is 65 jaar getrouwd. Foto: gemeente Stichtse Vecht
Locoburgemeester Linda van Dort brengt een bezoek aan echtpaar Dhondt in Breukelen. Het echtpaar is 65 jaar getrouwd. Foto: gemeente Stichtse Vecht (Foto: )

Felicitaties voor echtpaar Dhondt: 65 jaar getrouwd

Breukelen - Locoburgemeester Linda van Dort bracht afgelopen week, op dinsdag 9 juli, een bezoek aan Adri en Piet Dhondt in Breukelen. Het echtpaar was op die datum 65 jaar getrouwd en ontving felicitaties en een mooie bos bloemen van de locoburgemeester.

Adri en Piet Dhondt waren indertijd buurkinderen van elkaar en kregen verkering toen ze elkaar op dansles tegenkwamen. In 1944 verhuisde het echtpaar naar Breukelen. De heer Dhondt had een eigen zaak, de technische verenfabriek in Breukelen. Mevrouw Dhondt-van Niekerk werkte zeventien jaar bij 't Kampje in Loenen op de linnenkamer. Adri houdt van puzzelen, bridgen, handwerken en lezen. Piet vindt het fijn om af en toe een kaartje te leggen en te puzzelen. Het echtpaar ging graag op vakantie naar Indonesië, Thailand en Portugal. De heer Dhondt is oorlogsveteraan (Indonesië). Om hem beter te begrijpen, reisde ze samen met haar man naar Indonesië.

Mevrouw heeft nog tot haar 85e vrijwilligerswerk gedaan bij 't Kampje in Loenen en ze heeft koffie geschonken in De Aa. Het echtpaar heeft zes kinderen, twaalf kleinkinderen en drie achterkleinkinderen. Het 65-jarig huwelijk vierden ze samen met de familie.

Meer berichten