Het zwemevenement zal plaatsvinden vanaf Boom en Bosch in Breukelen. (Foto: Swim to Fight Cancer)
Het zwemevenement zal plaatsvinden vanaf Boom en Bosch in Breukelen. (Foto: Swim to Fight Cancer) (Foto: Swim to fight cancer)

Bibian Mentel roept op om mee te zwemmen in Breukelen

In een filmpje van eigen makelij laat Bibian Mentel de noodzaak zien van kankeronderzoek.

BREUKELEN - Zij roept mensen op op mee te doen aan de Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht op 1 september. Bibian werd in de afgelopen jaren meerdere keren getroffen door kanker en onderging meerdere operaties, waaronder een been-amputatie. Helaas sloeg het noodlot afgelopen winter weer toe en kwam de kanker voor de 10e keer terug.

Dit keer harder dan ooit, want na de operatie gaf Bibian aan er niet zeker van te zijn ooit nog te kunnen lopen. Gelukkig bleek Bibian ook deze keer weer een vechter. Na vele weken van intensieve therapie is deze film het bewijs dat het weer goed gaat. Ze staat weer en kan weer lopen. Bibian is een Fighter voor Fight Cancer en roept nu iedereen op om zoveel mogelijk mee te doen of te doneren voor Swim to Fight Cancer. Omdat zij door onderzoek nog op deze aarde is, zoals zij zelf zegt. Bibian zal als de omstandigheden het toelaten net als vorig jaar op de Swim in Breukelen op 1 september aanwezig zijn om medailles uit te reiken aan alle 2.000 deelnemers.

Meer berichten