Vice-voorzitter Willem Sorel, erelid namens de gemeente Stichtse Vecht Maarten van Dijk en voorzitter Cees van den Oosten. (Foto: Ria van Vredendaal)
Vice-voorzitter Willem Sorel, erelid namens de gemeente Stichtse Vecht Maarten van Dijk en voorzitter Cees van den Oosten. (Foto: Ria van Vredendaal) (Foto: Ria van Vredendaal)

Zonnige Haringparty Ondernemers Vereniging Stichtse Vecht

Ondernemers Vereniging Stichtse Vecht (OVSV) is hét netwerk voor ondernemers in Stichtse Vecht. OVSV inspireert en ondersteunt de leden in uitvoering en groei van het ondernemerschap. Dit doet zij door het uitwisselen van kennis, vaardigheden en ervaring.

Door Ria van Vredendaal

STICHTSE VECHT - Het doel: onderlinge samenwerking vergroten en een bijdrage leveren aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Traditiegetrouw vindt in juni de jaarlijkse haringparty plaats en dat werd vrijdag weer heerlijk haring happen en niet in de laatste plaats netwerken bij de gastvrije Heeren van Maarssen, die naast de voortreffelijke haring ook voor andere delicatessen zorgde. Voorzitter Cees van den Oosten over de activiteit: ''Dit keer organiseerden we de party samen met zakenmagazine Utrecht Business, hét toonaangevende communicatieplatform voor alle ondernemers en bestuurders in de provincie Utrecht. Zij hebben ook gezorgd voor de aanwezigheid van de nieuwste elektrische auto's en andere elektrische vervoersmiddelen, die uitgebreid bewonderd en geprobeerd konden worden. Een netwerkevenement met duurzame mobiliteit als thema dus!''

Meer berichten