Goed nieuws voor Bisonspoor en zeker voor de vele vaste klanten van Bartels Slagerij: van een vertrek uit het winkelcentrum is zeker geen sprake!  (Foto: Ria van Vredendaal)
Goed nieuws voor Bisonspoor en zeker voor de vele vaste klanten van Bartels Slagerij: van een vertrek uit het winkelcentrum is zeker geen sprake! (Foto: Ria van Vredendaal) (Foto: Ria van Vredendaal)

Goed nieuws van Bartels Slagerij

MAARSSENBROEK – Goed nieuws voor Bisonspoor en zeker voor de vele vaste klanten van Bartels Slagerij: van een vertrek uit het winkelcentrum is zeker geen sprake! In tegendeel, met de renovatie van het winkelcentrum staat volgend voorjaar een grote uitbreiding op de planning.

Door Ria van Vredendaal

Het gerucht dat vorige week geuit werd in de column Vechten klopt dus niet, gelukkig maar. Eigenaar Anton Bartels: ''Wij krijgen er een groot vloeroppervlak bij. Met onder meer een broodjescorner en een gedeelte waar kant-en-klare maaltijden bereid worden. In onze Keurslagerij vindt u een keur aan lekkere kwaliteitsproducten, wij willen u graag verwennen met de pure en echte smaak. Met het beste vlees zoals van het Livar varken. De combinatie van granen, bijzondere rassen en het scharrelen in een weelde van ruimte maakt Livarvlees tot een uniek product, dat zich onderscheid in uitmuntende smaak en vleeskwaliteit. Zelf worst en vleeswaren maken is bijna een passie te noemen, van het mengen en draaien van het vlees, tot aan het stoppen en koken van onze worsten, het grillen van vleeswaren en onze welbekende filet americain. Dit gebeurt allemaal op ambachtelijke wijze en volgens authentieke recepturen. En met het oog op de komende zomerse dagen, als barbecuespecialist zijn wij u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw menu, voorzien van bijbehorende sauzen. Echte specialiteiten zijn ook onze koud buffet schotels. Huisgemaakte rundvleessalade en een verse kip-waldorf salade.''

Slagerij Bartels is in het bezit van diverse oorkondes en prijzen. Als laatste is daar een certificaat voor het rundergehakt bijgekomen, met de maximale score van een 10. Om dat te vieren is op donderdag, vrijdag en zaterdag het 2e pond rundergehakt gratis.

Meer berichten