Zwembad Safari doneert de volledige inleg aan de Maarten van der Weijden Foundation. (Foto: Privé)
Zwembad Safari doneert de volledige inleg aan de Maarten van der Weijden Foundation. (Foto: Privé) (Foto: Privé)

Zwembad Safari zwemt mee met Maarten van der Weijden's 11-stedenzwemtocht

MAARSSEN - Maarten van der Weijden zwemt op vrijdag 21 juni opnieuw de 11-stedentocht. Maarten, zelf ex-kankerpatiënt, zwemt de 11-stedentocht om met zijn Maarten van der Weijden Foundation zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Zwembad Safari support Maarten van der Weijden en organiseert een meezwem-evenement in het wedstrijdbad. Inwoners van Maarssen en omgeving, jong en oud, kunnen 11-honderd of 11 banen meezwemmen. De totale opbrengst gaat naar de Maarten van der Weijden Foundation.

Onze deelnemers kunnen meedoen (doorlopend) tussen 15.00 uur en 19.30 uur. Niet in de Friese meren, maar in het wedstrijdbad in Maarssen. Maarten zal om 17.30 uur starten, we zullen deze start ook uitzenden in het bad. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de 11-honderd meter (44 banen); kinderen onder de 12 jaar voor 11 banen. Via een 11-stedenzwemkaart volgen medewerkers van Zwembad Safari de meters die deelnemers maken. Deelname kost 11 euro. Zwembad Safari doneert de volledige inleg aan de Maarten van der Weijden Foundation. Enthousiaste deelnemers laten zich bovendien sponsoren door familie, kennissen of buren. Er zijn nog steeds meezwem-tickets beschikbaar via www.zwembadsafari.nl

Zwembad Safari doet graag mee om Maarten van der Weijden te steunen bij zijn tocht en missie. Patrick Vergeer, manager: "Wij vinden het een prachtig initiatief van Maarten van der Weijden, die zich helemaal geeft voor het goede doel. Samen met lokale zwemfanaten uit Maarssen en omgeving steunen wij Maarten. Ons plezier in zwemmen zetten wij met z'n allen graag in voor een mooi doel. De inschrijvingen komen al binnen. Het zou fantastisch zijn als we zo veel mogelijk bijdragen aan de Maarten van der Weijden Foundation voor kankeronderzoek."

Meer berichten