Rick Brandsteder doet mee aan de Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht. Eigen foto
Rick Brandsteder doet mee aan de Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht. Eigen foto

Rick Brandsteder doet mee aan Swim to Fight Cancer

Breukelen - De inschrijving van de Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht loopt hard. Afgelopen weekend heeft Rick Brandsteder zich als 300e deelnemer ingeschreven voor het evenement dat op 1 september plaatsvindt. Daarmee verbindt de bekende televisie-presentator zich wederom aan Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht en is tegelijk een mijlpaal bereikt voor het evenement.

Onder de team-naam Rick & Friends zwemt Rick voor de 2e keer mee met Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht, dit keer ook samen met zijn moeder. Rick voelt zich betrokken bij deze Swim omdat hij zelf is opgegroeid in Breukelen; hij ging er naar de lagere school en daarna naar Broklede. Rick hoopt samen met oude vrienden uit Breukelen en vrienden van nu een team te vormen waarmee ze veel donaties kunnen binnen halen voor Stichting Fight cancer.

Het loopt hard met de aanmeldingen voor Swim to Fight Cancer. De organisatie wil iedereen dan ook op het hart drukken zich tijdig in te schrijven als je wil zwemmen. Vorig jaar heeft Swim to Fight Cancer veel mensen moeten teleurstellen omdat de Swim 'vol' was; de gemeente heeft in verband met de vergunning een maximum gesteld aan het aantal deelnemers. Het zwemevenement vindt plaats vanaf Boom en Bosch in Breukelen.

Meer informatie: www.fightcancer.nl/event/swim-to-fight-cancer-stichtse-vecht.

Meer berichten