Zondag 23 juni: een rondleiding door het park en de tuinen van Nijenrode met een bezoek aan 'DSM en Kunst'. Eigen foto
Zondag 23 juni: een rondleiding door het park en de tuinen van Nijenrode met een bezoek aan 'DSM en Kunst'. Eigen foto (Foto: )

Rondleiding Nijenrode met bezoek aan tentoonstelling

Breukelen - Een rondleiding door het park en de tuinen van Nijenrode met bezoek aan de tentoonstelling 'DSM en Kunst'; het Vechtstreekmuseum houdt zondag 23 juni deze nieuwe rondleiding. De gidsen vertellen uitgebreid over de geschiedenis van het kasteel en tonen de bezienswaardigheden in het park. Aansluitend is er een bezoek aan de tentoonstelling 'DSM en Kunst'.

Koninklijke DSM is de trotse eigenaar van een van de oudste bedrijfscollecties van Nederland. DSM Art Collection weerspiegelt al meer dan honderd jaar de missie van het 'purpose-led' bedrijf dat wereldwijd vanuit wetenschappelijke basis actief is op het gebied van gezondheid, voeding en duurzaam leven.

DSM streeft ernaar om de kwaliteit van leven voor iedereen te verbeteren, aldus het Vechtstreekmuseum. Van 20 juni tot eind november is in het Dr. Albert Heijn-gebouw van Nyenrode Business Universiteit in Breukelen een keuze uit de DSM Art Collection te zien.

De expositie loopt parallel met de viering dit najaar van 150 jaar DSM Delft, de voormalige Gist-en Spiritusfabriek uit 1869, die in 1946 tot een van de 39 Founding Fathers van Nijenrode behoorde. De rondleiding start om 14:30 uur op de parkeerplaats van Nijenrode en de prijs bedraagt 8,25 euro per persoon (voor junioren t/m 16 jaar 3 euro). Meer informatie en aanmelden via de website van het museum: www.vechtstreekmuseum.nl.

Meer berichten