Gezellige fietsavonden rondom Kockengen

Kockengen - Ook dit jaar organiseert Join Our Mission de avondfietstweedaagse rondom Kockengen voor iedereen die het leuk vindt om te fietsen en tegelijkertijd een goed doel te steunen.

Op maandag 24 en dinsdag 25 juni is iedereen welkom om aan te sluiten. Beide dagen kan er gekozen worden uit tochten van respectievelijk 10 of 25 km in de omgeving Kockengen. Uiteraard zal er weer halverwege gepauzeerd worden op de pleisterplek om onder het genot van een drankje gezellig bij te kletsen met de andere deelnemers. De routes starten bij De Dreef in Kockengen tussen 18.00 en 19.00 uur. Hier kan men zich inschrijven. De finishtijd is uiterlijk om 21.30 uur.

De kosten zijn 7,50 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen. Kinderen van de basisschoolleeftijd dienen onder begeleiding van een volwassene te fietsen. Ook dit jaar leent Kroon Fietsentechniek een aantal E-bikes uit. Wie belangstelling heeft, kan contact opnemen via 06-28129598. "Naast het beleven van een tweetal gezellige, sportieve avonden draagt u als deelnemer bij aan de exploitatie van het 18+ huis in Polen", aldus de organisatie van de fietstweedaagse rond Kockengen.

Meer berichten