Trotse deelnemers van Atelier Buitengewoon nemen een kijkje bij de expositie. Eigen foto
Trotse deelnemers van Atelier Buitengewoon nemen een kijkje bij de expositie. Eigen foto (Foto: )

Atelier Buitengewoon schildert Zuid-Amerika

Breukelen - Atelier Buitengewoon is een creatieve dagbesteding voor mensen met een beperking van allerlei niveaus, leeftijden en aandoeningen. Deelnemers van het atelier tonen hun werk tot 17 augustus in wijkcentrum Over-Noord in Breukelen.

Iedereen mag bij het atelier zijn zoals hij of zij is en de eigenwaarde en structuur wordt gestimuleerd met behulp van kunst en creativiteit. Bij Atelier buitengewoon worden er dan ook zeer uiteenlopende kunstwerken gemaakt. Er wordt bijvoorbeeld geschilderd, geboetseerd, getekend en ook textiel bewerkt en meubels gemaakt.

Speciaal voor de expositie in wijkcentrum Over-Noord zijn de kunstenmakers van het atelier aan de gang gegaan met het thema Zuid-Amerika. "Komt dat zien en ervaar hoe kleurrijk en bijzonder de werken zijn die gemaakt worden bij het atelier. Op dinsdag en donderdagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur is de ruimte open." De rest van de openingstijden zijn variabel. Op de activiteitenkalender op de website van Over-Noord, www.over-noord.nl, is meer te lezen. Wijkcentrum Over-Noord is te vinden aan de Vrijheidslaan 4 in Breukelen. Meer informatie: www.over-noord.nl. Meer informatie over het atelier: www.atelier-buitengewoon.nl.

Meer berichten