Inschrijven voor de timmerdorpen in Maarssen en Maarssenbroek kan vanaf 12 en 14 juni. Tekst en archieffoto: Ria van Vredendaal
Inschrijven voor de timmerdorpen in Maarssen en Maarssenbroek kan vanaf 12 en 14 juni. Tekst en archieffoto: Ria van Vredendaal (Foto: ria van vredendaal)

Deze week inschrijving voor timmerdorpen

Maarssen/Maarssenbroek - Traditioneel worden in de laatste week van de basisschoolvakantie, dit jaar vanaf 26 augustus, de beide timmerdorpen gehouden. Met een grote berg hout, voorzien van hamers en spijkers mogen de kinderen hun fantasie uitleven.

Later in de week volgen met behulp van liters verf de kleurrijkste creaties. Bij Scouting Jan Campert in het dorp is het thema dit jaar 'Magic'. De inschrijving voor dit 15e Timmerdorp opent op 14 juni om 20.00 uur via dorp.timmerdorpmaarssen.nl. Op het terrein van Scouting Marsua bij Boomstede wordt voor de 18e keer het Timmerdorp gehouden. Het thema houden ze nog even geheim. Inschrijven kan op woensdag 12 juni vanaf 20.00 uur: broek.timmerdorpmaarssen.nl.

Op beide locaties komt een jury de bouwsels inspecteren en zijn er prijzen te winnen. Zonder vrijwilligers kunnen deze evenementen niet plaatsvinden. Zij zorgen ervoor dat de kinderen een geweldige week beleven. Voor iedereen boven de 18 is er wel wat te doen. ''Je hoeft niet per se handig te zijn, maar wel geduldig en enthousiast'', laten de organisatoren weten. Ook een financiële bijdrage is welkom. Sponsoren via: timmerdorp@jancampertgroep.nl of sponsors@timmerdorpmaarssen.nl.

Meer berichten