Vrijwilligers gezocht

Maarssen - Kringloopwinkel De Sirkel in Maarssen is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, voornamelijk voor de locatie Diependaalsedijk. "Wij zijn onder andere op zoek naar een bijrijder, een chauffeur en mensen die het leuk vinden om in de kleding te werken. Heeft u andere kwaliteiten die misschien goed te gebruiken zijn binnen De Sirkel? Neem dan vooral contact met ons op. Wij zijn bijvoorbeeld ook op zoek naar mensen die incidenteel reparatieklussen willen doen in en om de winkel."

"Wij bieden onze vrijwilligers een onkosten/reiskostenvergoeding van 1,25 euro per uur." De Sirkel zet zich al meer dan 25 jaar in voor het hergebruik van goederen. "Met de aankoop van gebruikte goederen draagt u samen met De Sirkel bij aan een mooie en schone samenleving. Ook biedt de kringloopwinkel zinvol werk en perspectief voor mensen die op zoek zijn naar een zinvolle tijdsbesteding en op deze manier willen integreren." Meer informatie en aanmelden: www.desirkel.nl.

De Sirkel is te vinden aan de Nassaustraat 55 en aan de Diependaalsedijk 120A in Maarssen. De kringloopwinkel is geopend op maandagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur; dinsdag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. "Heeft u spullen die u wilt schenken aan De Sirkel? Bel dan voor de gratis ophaaldienst naar 0346-590361. Wij zijn er blij mee!"

Meer berichten