Veldhuis en Kemper. (Foto: Ester Gebuis)
Veldhuis en Kemper. (Foto: Ester Gebuis) (Foto: Ester Gebuis)

Cabaret in Nigtevecht voor de 20ste keer

Nigtevecht - Het 20e cabaretseizoen komt er aan in Nigtevecht! Op zaterdag 2 december 2000 opende Marc-Marie Huijbregts het eerste seizoen. De rest is geschiedenis. Een bijzondere serie voorstellingen volgde, het waren niet de minsten die naar Nigtevecht kwamen: zoals Najib Amhali, Jochem Myjer en De Vliegende Panters. En nog veel belangijker, ze kwamen ook weer terug.

Het wordt een jubileum editie dus, met bekende namen uit het roemruchte verleden zoals Veldhuis en Kemper die al op 10 februari 2001 kwamen. Op 21 maart 2020 staan ze er weer in het Dorpshuis. Ook voor hen een jubileum editie: hun 10e programma.

Niet Schieten komt op 30 november 2019 voor de vijfde keer en bestaan 25 jaar! En ditmaal keert Erik Jobben terug. Speciaal voor hun jubileumprogramma met de titel '25 jaar Lust en Leed', zal hij zich nog één keer voegen bij Maarten en Arend.

Erik van Muiswinkel komt op 12 oktober voor de derde keer. Erik gaat een ode brengen aan Drs. P. Een voorstelling die maar liefst vijf keer staat in de Kleine Komedie! Ook dit seizoen blijft het natuurlijk een traditie dat nieuwe talenten gepresenteerd worden. Ditmaal komen Kasper van der Laan en Glody Logungu.

Beiden zijn door De Volkskrant genomineerd voor de Comedy Awards 2019. Kasper gaat in première in de Kleine komedie, en staat daar maar liefst vijf keer aaneengesloten! Heel bijzonder voor een debuutprogramma. De Jury van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2018 schreef over Glodi, waar hij de Jury- én Publieksprijs won: "Glodi staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen".

De verkoop van passe partouts á € 92,- voor vijf voorstellingen is reeds gestart. 

De meeste voorstellingen waren het afgelopen seizoen uitverkocht. Alle informatie staat op de website www.cabaret-nigtevecht.nl, daar kunt u ook passe partouts reserveren, of bel met het telefoonnummer 0294-252506. Ze zijn nog niet uitverkocht. De passe partouts zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Van Kralingen in Breukelen en de Attent in Nigtevecht.

Meer berichten