Ook Villa Sluysoort in Maarssen ontvangt een certificaat. Foto: Lia Zaal
Ook Villa Sluysoort in Maarssen ontvangt een certificaat. Foto: Lia Zaal (Foto: lia zaal)

Certificaat uitgereikt aan Villa Sluysoort

Maarssen - De certificaten voor het behalen van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl zijn onlangs uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Villa Sluysoort in Maarssen. Er werden zes certificaten overhandigd door Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl. Een van de certificaten werd uitgereikt aan de locatie Villa Sluysoort in Maarssen.

De uitreiking van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl aan Zorggroep De Laren is een bijzondere gebeurtenis. Niet één, maar maar liefst zes certificaten zijn uitgereikt. Binnen een jaar na de start van het Keurmerktraject hebben alle zes locaties het Keurmerk gehaald. Met het Keurmerk Veiligvoedsel.nl toont Zorggroep De Laren aan dat zij voldoet aan de wettelijke eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid.

Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl dient een organisatie een 7,5 of hoger te scoren tijdens de keuring. Na een toetsing op ongeveer 250 punten per locatie, behaalde Zorggroep De Laren gemiddeld per locatie een 8,4 variërend tussen een 7,9 en 9,4, waarmee het keurmerk ruimschoots is behaald, aldus Zorggroep De Laren. Stichting Veiligvoedsel.nl maakt zich sterk voor herkenbare en werkbare voedselveiligheid in Nederland.

Meer berichten