Bij het Alzheimer Café Maarssen is op 21 mei de theatervoorstelling 'Waar ga je heen?' met Theater Aan De Lijn te zien. Eigen foto 
Bij het Alzheimer Café Maarssen is op 21 mei de theatervoorstelling 'Waar ga je heen?' met Theater Aan De Lijn te zien. Eigen foto  (Foto: )

Theatervoorstelling over omgaan met dementie

Maarssen - De vrijwilligers van het Alzheimer Café Maarssen nodigen inwoners uit voor het bijwonen van de theatervoorstelling 'Waar ga je heen?' op dinsdag 21 mei om 19.30 uur met Theater Aan De Lijn.

'Waar ga je heen?' is een mooie, herkenbare en ontroerende theatervoorstelling over dementie. Gespeelde scènes worden afgewisseld door informatie over dementie en gesprekken met het publiek.

Mia heeft een baan, maar kan zich niet goed meer concentreren. Thuis zien we het echtpaar Mia en Wim in gesprek over alledaagse onderwerpen. Mia reageert naar Wim kortaangebonden. De communicatie tussen de twee gaat steeds stroever. Wat is er aan de hand? Na de diagnose dementie is de belangrijkste vraag: hoe nu om te gaan met Mia? Mia en Wim maken inzichtelijk waar het mis kan gaan en hoe het beter kan. De voorstelling wordt gegeven in De Vondel aan de Vondelstraat 51, Maarssen (naast woonzorgcentrum Maria Dommer). Voor informatie over het thema in het Alzheimer Café kan men contact opnemen via het mailadres: acmaarssen@alzheimervrijwilligers.nl.

Meer informatie: www.alzheimer-nederland.nl/regios/westelijk-utrecht.

Meer berichten