De theatervoorstelling Happen uit Liefde wordt gespeeld op 17, 18 en 19 mei in Breukelen. Eigen foto
De theatervoorstelling Happen uit Liefde wordt gespeeld op 17, 18 en 19 mei in Breukelen. Eigen foto (Foto: )

Theatervoorstelling Happen uit Liefde

Breukelen - TheatergroepZonderZaal speelt vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 mei de hartverwarmende voorstelling 'Happen uit Liefde'. Een voorstelling met drie korte toneelstukken van grote toneelschrijvers, meerdere gezongen hartenkreten en een aantal dagboekfragmenten. Het is voor de vijfde keer dat deze ambitieuze en vaak erg komische theatervereniging uit Breukelen een avondvullende voorstelling maakt.

Het eerste jaar speelden ze op meerdere podia in de Johannes de Doperkerk, daarna stonden ze steeds op het podium van het knusse parochiehuis in Breukelen. In 'Happen uit Liefde' is het thema de liefde en met name als die wat beschadigd raakt.

Het wordt een gezellige voorstelling met komische en ontroerende vertolkingen van liefdesbeten en liefdesvreugden. Theatervoorstelling 'Happen uit Liefde' is op vrijdag 17 mei en zaterdag 18 mei om 20.00 uur en zondag 19 mei om 15.00 uur. Locatie: Herenstraat 15 in Breukelen. Entree: 10 euro.

Kaarten via: reserveren@theatergroepzonderzaal.nl of bij Boekhandel van Kralingen. Meer informatie op de site: www.theatergroepzonderzaal.nl.

Meer berichten