De Tuindag van Slot Zuylen staat weer voor de deur!

OUD-ZUILEN - De jaarlijkse Tuindag van Slot Zuylen staat weer voor de deur. Tuinliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen bij de gezellige buitenmarkt

Op zondag 26 mei houdt Slot Zuylen haar jaarlijkse Tuindag. De sfeervolle markt biedt tientallen stands en activiteiten voor jong en oud(er). Bezoekers kunnen genieten van planten, bloemen, natuur, cadeauartikelen en kunst. Het belooft een bijzonder feest te worden in de prachtig bewaard gebleven kasteeltuin en het eeuwenoude kasteel.

De Tuindag staat geheel in het teken van de (biologische) tuin. Bij de stands in de historische kasteeltuin proeven bezoekers het buitenleven en al het moois wat de tuin te bieden heeft. Een rondleiding door de kasteeltuin maakt een bezoek aan de Tuindag helemaal af.
Wie nog meer uit zijn bezoek wilt halen kan ook een rondleiding volgen door het kasteel. Onder begeleiding van een enthousiaste gids worden alle vertrekken van het imposante huis verkend. Speciaal voor de tuindag zal ieder half uur een rondleiding starten. Om het feest compleet te maken zullen er ook kinderactiviteiten gepland worden.

Door het gevarieerde aanbod is de Tuindag voor iedereen het bezoeken waard. Van bloemen en planten tot (biologische) delicatessen en streekproducten. Ook voor tips en informatie kunnen bezoekers op de Tuindag terecht. Een greep uit de standhouders: Antionia's mosterd en delicatessen, Curiosa Vintage, Groei Bloei Vecht Venen, Lymevereniging, OnzeeigenTUIN, Suja plant, Wico Planten en Wijngenoten Maarssen. Kijk op de website voor de volledige deelnemerslijst

Evenement: Tuindag Datum: zondag 26 mei van 11.00u tot 17.00u Toegangsprijzen Tuindag: Volwassenen € 5,-, kinderen € 1,-. Vrienden van Slot Zuylen € 2,50. De Museumkaart is niet geldig voor de toegangsprijs van de Tuindag. Toegangsprijzen rondleiding kasteel: Volwassen: € 11,-, kinderen: € 5,-. Adres: Slot Zuylen, Tournooiveld 1, 3611AS Oud Zuilen Bereikbaarheid en parkeren: Er is gratis parkeergelegenheid bij het slot. Vanuit Utrecht en Maarssen is Slot Zuylen ook bereikbaar met bus 5. Uitstappen halte Oud Zuilen, waarna ca. 10 minuten lopen.

Meer berichten