Kaoru Iwamura geeft vrijdag 10 mei een concert in Kasteel Loenersloot. Foto: Kasteel Loenersloot
Kaoru Iwamura geeft vrijdag 10 mei een concert in Kasteel Loenersloot. Foto: Kasteel Loenersloot (Foto: )

Concert gerenommeerde pianiste Kaoru Iwamura

Loenersloot - De gerenommeerde (pianoforte) pianiste Kaoru Iwamura geeft vrijdag 10 mei om 20.00 uur een concert in Kasteel Loenersloot aan de Rijksstraatweg 211 in Loenersloot. Dit concert wordt gehouden in de prachtige tuinkamer, op de Broadwood pianoforte uit 1829. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Voor en na de pauze wordt er 35 minuten gespeeld. Het concert is rond 21.45 uur afgelopen. Bij ontvangst wordt bezoekers koffie of thee aangeboden. In de pauze en na het concert kan men gebruikmaken van het aanbod aan drankjes en hapjes. Toegang: 18 euro. Leden van Utrechts Landschap betalen 16,50 euro. Reserveren ka via www.utrechtslandschap.nl (zie de Agenda bij Excursies en Activiteiten). Bezoekers kunnen ook aan de zaal terecht, tenzij het concert uitverkocht is. Voor parkeren is een speciale parkeerplaats beschikbaar, bereikbaar via lichtgroene verwijzingsborden. Medewerkers wijzen de weg. Vanaf daar is het hooguit 7 minuten lopen naar het kasteel.

Kaoru Iwamura speelde al een aantal keren met veel succes in het slot tijdens een Dag van het Kasteel. In de tuinkamer met zijn geschilderde behangsels uit de 18 eeuw vinden - en vonden al sinds die tijd - regelmatig concerten plaats. De pianoforte is in bruikleen gegeven door Geelvinck Muziek Musea, Amsterdam en Zutphen en is onlangs geheel gerestaureerd.

Meer berichten