Extra Ontdekkingstochten in Slot Zuylen tijdens de meivakantie. Foto: Slot Zuylen
Extra Ontdekkingstochten in Slot Zuylen tijdens de meivakantie. Foto: Slot Zuylen (Foto: )

Extra Ontdekkingstochten bij Slot Zuylen

Oud-Zuilen - De meivakantie staat weer voor de deur. Speciaal voor deze gelegenheid worden op dinsdag 30 april, woensdag 1 en donderdag 2 mei om 11.30 en 13.30 uur extra Ontdekkingstochten gehouden bij Slot Zuylen.

Gezinnen zijn van harte welkom om mee te doen aan deze speciale familierondleidingen. Tijdens de Ontdekkingstocht horen, zien en ervaren kinderen (5 tot 11 jaar) samen met hun (groot)ouders hoe het leven was als kind op een kasteel.

Begin dit jaar heeft Slot Zuylen een nieuwe Ontdekkingstocht ontwikkeld en tijdens eerdere schoolvakanties waren de interactieve familierondleidingen een groot succes. Samen met het gezin kan geluisterd worden naar de spannende verhalen van de enthousiaste gidsen van Slot Zuylen.

Tijdens de Ontdekkingstocht steekt iedereen ook zelf de handen uit de mouwen. De groep gaat op zoek naar een portret van een bijzonder meisje, dat honderden jaren geleden is geboren in Slot Zuylen. Voor de allerkleinsten is er een muizenjacht. Spelenderwijs ontdekken kinderen de geschiedenis van het Slot, al haar bijzondere bewoners en hoe het was om als kind op te groeien op een kasteel.

Meer informatie en reserveren: www.slotzuylen.nl.

Meer berichten