Onderhoud, beheer en toezicht van het strandbad en de Maarsseveense Plassen worden uitgevoerd door Recreatie Midden-Nederland. Foto: Recreatie Midden-Nederland
Onderhoud, beheer en toezicht van het strandbad en de Maarsseveense Plassen worden uitgevoerd door Recreatie Midden-Nederland. Foto: Recreatie Midden-Nederland (Foto: )

Strandbad Maarsseveense Plassen weer open

Maarssen - Strandbad Maarsseveense Plassen in Maarssen opende afgelopen zaterdag haar deuren. Daarmee startte het strandbad het seizoen met een zonnig paasweekend. Het strandbad is tot en met 15 september dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00 uur.

Vorig jaar zorgde Recreatieschap Stichtse Groenlanden, eigenaar van het strandbad, voor een facelift van het strandbad en de entree aan de zuidkant. Mede vanwege haar 50-jarig jubileum werd het strandbad opgefrist en werd een nieuw speeltoestel geplaatst. In de afgelopen weken is door de medewerkers van het strandbad hard gewerkt om het bad, stranden, speeleiland en omliggende voorzieningen klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de montage van een nieuwe glijbaan en worden de vlaggen en banieren opgehangen. Vorig jaar kwamen tijdens de zomermaanden bijna 128.000 bezoekers naar het strandbad, mede dankzij het mooie weer. Normaal ligt het jaarlijks gemiddelde tussen de 80.000 en 100.000 bezoekers. Ook de evenementen, die op het terrein van het strandbad worden georganiseerd, worden door vele duizenden mensen bezocht. Info: www.maarsseveenseplassen.nl.

Meer berichten