Kunstenaar David Bade bouwde met zijn team en bezoekers aan een reeks installaties geïnspireerd op het hiernamaals. Foto: Buitenplaats Doornburgh
Kunstenaar David Bade bouwde met zijn team en bezoekers aan een reeks installaties geïnspireerd op het hiernamaals. Foto: Buitenplaats Doornburgh (Foto: )

Reeks installaties over hiernamaals

Maarssen - Vier weekenden lang bouwde kunstenaar David Bade samen met zijn team en bezoekers bij Buitenplaats Doornburgh in Maarssen aan een reeks installaties geïnspireerd op het hiernamaals. Vertegenwoordigers van verschillende religies en levensovertuigingen deden mee en deelden hun visie op het leven na de dood. Onder leiding van David Bade creëerden zij een reeks installaties. Op Tweede Paasdag, maandag 22 april, wordt het project afgesloten met een presentatie van David Bade om 14.00 uur. Inloop vanaf 13.45 uur.

Het evenement is gratis toegankelijk voor deelnemers en alle andere geïnteresseerden. Het unieke werk van David Bade zal vervolgens nog tot en met zondag 5 mei te zien zijn op Buitenplaats Doornburgh. Buitenplaats Doornburgh is te vinden aan de Diependaalsedijk 17 in Maarssen. De entree is gratis. Aanmelden is niet nodig.

De zeventiende-eeuwse buitenplaats aan de Vecht zal de komende jaren getransformeerd worden tot een centrum waar kunst en wetenschap elkaar ontmoeten. Info: www.buitenplaatsdoornburgh.nl.

Meer berichten