Sabine Vekemans met haar dichtbundel 'Soms woon je in mijn hart'. Foto: Ole van Vredendaal
Sabine Vekemans met haar dichtbundel 'Soms woon je in mijn hart'. Foto: Ole van Vredendaal

Sabine Vekemans presenteert dichtbundel

Breukelen - Sabine Vekemans presenteert zaterdag 13 april tussen 14.00 en 16.00 uur haar dichtbundel 'Soms woon je in mijn hart' bij Boekhandel Van Kralingen in haar woonplaats Breukelen. Ze zal enkele gedichten voorlezen en daarna signeren.

De titel van haar dichtbundel, 'Soms woon je in mijn hart', komt uit een gedicht dat zij schreef voor haar overleden dochtertje. Dit indringende verlies vormde de voedingsbodem voor een nieuw bewustzijn in haar leven. "Met haar gedichten - waaronder een aantal troostgedichten bij verlies - neemt Sabine je mee op haar zoektocht van hoofd naar hart. Een zoektocht die leidt naar je verbinden met de essentie van leven. Zij hoopt je te spiegelen, te bemoedigen en te raken in je hart.

Haar troostgedichten maken niet alleen het gemis voelbaar, maar ook de vreugde dat het gevoel van verbinding na de dood onverminderd blijft voortbestaan. Zo schenkt de dood ons ook het 'niet tastbare' weten en voelen waar velen naar op zoek zijn in hun leven." Iedereen is van harte welkom. "Fijn als u laat weten dat u komt via het e-mailadres info@sabinevekemans.nl."

Meer berichten