Een dagje eropuit: Lammetjesdag bij Streekmuseum Vredegoed in Tienhoven op zaterdag 30 maart. Foto: Streekmuseum Vredegoed
Een dagje eropuit: Lammetjesdag bij Streekmuseum Vredegoed in Tienhoven op zaterdag 30 maart. Foto: Streekmuseum Vredegoed (Foto: )

Lammetjesdag bij Streekmuseum Vredegoed

Tienhoven - Voor Streekmuseum Vredegoed in Tienhoven begint zaterdag 30 maart het nieuwe museumseizoen met de vertrouwde Lammetjesdag. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn bezoekers welkom aan de Heuvellaan 7.

Een bezoek aan de stallen van het museum is gratis, toegang tot het museum is 4 euro. Elk uur, van 11.00 tot 15.00 uur, is er een rondleiding. Naast de talloze lammetjes zijn er ook dit keer kuikentjes en konijntjes te zien en te aaien. En de supergrote sjoelbak is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. De trouwe bezoeker weet: Lammetjesdag bij Vredegoed betekent ook gratis pannenkoeken.

Er is ook een indrukwekkende uitstalling van oud gereedschap en een ruime keuze in boerenlandproducten. En heel leuk en spannend voor 3- tot 6-jarigen, en hun ouders: de Levende Poppenkast door Toneelvereniging Voetlicht uit Maarssen. Er staan twee voorstellingen gepland, om 13.30 en om 15.00 uur. Toegang 4 euro per kind + één begeleider. "Komt u als het even kan op de fiets met het oog op de beperkte parkeerruimte", aldus het museum.

Meer weten over het museum? Kijk dan op de website www.vredegoed.nl.

Meer berichten