Foto:

MusicaLOS zoekt zangers en zangeressen

Maarssen - Altijd al in een koor willen zingen, maar de stap nog niet gezet? MusicaLOS speelt op 16 juni twee keer een voorstelling in de openlucht met het prachtige Kasteel de Haar als decor. "En jij kunt hieraan meedoen. Meld je dus snel aan", aldus MusicaLOS.

MusicaLOS speelt in samenwerking met muziekschool de Nieuwe Vaart Maarssen/Vleuten, het Harmonie Orkest Vleuten en slagwerkgroep la Klapstok de verhuizing van Haarzuilens, die 120 jaar geleden plaatsvond. "Heb je al ervaring is dat mooi meegenomen, maar het is niet noodzakelijk. Ook hoef je geen auditie te doen. Iedereen tussen de 8 en 108 mag meedoen." Aanmelden kan via www.musicalos.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over bijdrage en data van de repetitiedagen. Vragen kun je sturen naar info@musicalos.nl.

MusicaLOS is een actieve musicalvereniging waar iedereen die van zingen, dansen en acteren houdt welkom is. MusicaLOS heeft drie verschillende musicalgroepen: kinderen, jongeren en volwassenen. "Iedereen helpt elkaar en de inzet is om elke speler tot zijn recht te laten komen. De wekelijkse trainingsmomenten zijn heel divers en gezellig. Er wordt aandacht besteed aan alle disciplines van musical: zingen, dansen en acteren. De lessen worden begeleid door drie ervaren docenten."

Meer berichten