Het eerste walking football-toernooi in Stichtse Vecht wordt gehouden op 24 april door de Old Stars Maarssen. Eigen foto
Het eerste walking football-toernooi in Stichtse Vecht wordt gehouden op 24 april door de Old Stars Maarssen. Eigen foto (Foto: Picasa)

Old Stars Maarssen houdt walking football-toernooi

Maarssen - Old Stars Maarssen (OSM) houdt op 24 april vanaf 10.00 uur hun eerste eigen walking football-toernooi voor 60-plussers. "De populariteit dankt het walking football niet alleen aan het spelletje, maar ook aan de gezelligheid en de vriendschappen die ontstaan."

Door initiatieven van de Stichting Sport4All Maarssen en de Stichting Welzijn Stichtse Vecht wordt sinds 2016 ook in Stichtse Vecht aan walking football gedaan. De Old Stars Maarssen (OSM) tellen op dit moment 22 leden die voorheen bij verschillende verenigingen hebben gespeeld; zij voetballen elke maandagmorgen op het sportcomplex Fazantenkamp in Maarssenbroek en doen regelmatig mee aan leuke toernooien.

Meer 60+ voetballers uit Stichtse Vecht zijn van harte welkom en het eerste eigen toernooi op 24 april is een mooie gelegenheid om eens te komen kijken en enthousiast te worden. Naast FC Utrecht, Geinoord, Houten, Hertha Vinkeveen, Sportlust Woerden en JSV doen twee teams van de Old Stars Maarssen mee. Zij spelen om de Sportpunt Stichtse Vecht kampioensschaal. Wethouder Hetty Veneklaas opent het toernooi en sportstudenten van het ROC begeleiden het toernooi. Ook OSM'75 en Sportpunt Stichtse Vecht verlenen hun medewerking.

Meer berichten